Zorg – Advies – Medische expertise -Educatie – Begeleiding

Zorg

ZAMEB heeft tot doel innovatieve en kosteneffectieve oplossingen voor uw zorgbehoeften te bieden. Wij helpen organisaties en individuen navigeren in een complex zorglandschap. ZAMEB kan specifieke diensten en aanvullende zorg leveren door een uitgebreid netwerk van specialisten in gezondheidszorg. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Advies

Goede beslissingen bepalen de kwaliteit van de zorg. Tijdsdruk en overvolle wachtkamers zorgen er soms voor dat u soms onvoldoende informatie krijgt over de voor- en nadelen van verschillende mogelijkheden. Het kan ook gebeuren dat u overvallen wordt door de boodschap van uw arts: “U moet geopereerd worden.” Terwijl er misschien ook andere mogelijkheden zijn. De behandelend arts kan u goed informeren over alle mogelijkheden, zodat u een eigen beeld kunt vormen. Mocht u hierbij hulp willen dan kan ZAMEB u adviseren. Wij brengen u in contact met de juiste specialisten die u kunnen adviseren. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Let wel: onze begeleiding is niet verzekerd bij uw zorgverzekeraar.

Medische Expertise

ZAMEB kan op verzoek een medische expertise verrichten. Een expertise kan duidelijkheid bieden over bijvoorbeeld een behandeladvies, de re-integratie mogelijkheden, de aard en de ernst van een aandoening of de consequenties van een aandoening in de context van eventuele beperkingen. De medische expertise kan plaats vinden op verzoek een verzekeraar, rechtbank of cliënt, maar ook op verzoek van gezamenlijke partijen. Bij een verzoek om medische expertise volgt een uitgebreid medisch onderzoek door een onafhankelijk arts. Deze arts beoordeelt het medisch dossier en kan cliënt oproepen voor een onderzoek. Het verslag van de onafhankelijk arts wordt ‘expertiserapport’ genoemd. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Educatie

ZAMEB biedt zowel standaard als op maat gemaakte trainings- en onderwijsoplossingen voor zorginstellingen en farmaceutische industrie. Meer aandacht voor verandering en scholing én het werken met een nieuw focus kan door ZAMEB in te schakelen bij uw opleidingen, na- en bijscholingen. Wij kunnen u helpen bij de vorming van patiëntgerichte formulering van protocollen en de implementatie hiervan in uw organisatie. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Begeleiding

ZAMEB kan begeleiding en ondersteuning bieden aan mensen die met een lastig of ingewikkeld keuzeprobleem zitten omtrent zorg en eigen gezondheid. Het helpt om soms wat meer tijd te nemen en te overleggen met deskundigen over een lastige keuze. Hierbij moeten alle voor- en nadelen goed worden afgewogen. Wat is de beste keuze voor u en hoe maakt u die keuze? We kunnen u hierbij helpen en begeleiden zodat u met meer vertrouwen een goede keuze kunt maken. Wij hebben de juiste specialisten die u daarmee kunnen helpen. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Let wel: onze begeleiding is niet verzekerd bij uw zorgverzekeraar.